Hela Sveriges skohus

Köpvillkor

Frakter och orderinformation
Handla i vår nätbutik och hämta ut din beställning helt fraktfritt i någon av våra butiker. Du kan även göra eventuella returer i valfri butik utan kostnad. Beställda varor som inte hämtas ut inom 3 månader tillfaller åter butiken.

När beställningen kommit till butiken och är klar för att hämtas får du en sms avisering med en pinkod. Uppge den och visa legitimation för att hämta ut paketet. Vid bud krävs bådas legitimationer.

Din beställning måste hämtas ut inom 14 dagar från det att du fått din första avisering. Hämtar du inte ut beställningen skickas den tillbaka till oss som outlöst och då debiteras 120 SEK för frakt och omkostnader.

Väljer du att få beställningen levererad med Postnord till ditt närmaste ombud tillkommer en fraktkostnad 1-2 par 39:- 3-4 par så blir frakten 69:- och om ni beställer 5 par eller mer så är frakten 99:- Det är fraktfritt att hämta i någon av våra butiker.

Normalt får du din beställning inom 2-4 arbetsdagar (vid uthämtning i butik upp till 7 arbetsdagar). Under högsäsong samt vid hög belastning kan leveranstiden vara något längre. Har du inte mottagit avisering om att paketet finns att hämta inom leveranstiden på 2-7 arbetsdagar måste du kontakta oss på info@skohus.se så vi kan se vad som hänt med paketet.


Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Frakt 1-2 par 39:-, 3-4 par 69:-, fler par 99:-
Hämta gratis i butik

Öppet köp i 30 dagar