Hela Sveriges skohus

Köpvillkor

Frakter och orderinformation
Handla i vår nätbutik och hämta ut din beställning helt fraktfritt i någon av våra butiker. Du kan även göra eventuella returer i valfri butik utan kostnad. Beställda varor som inte hämtas ut inom 3 månader tillfaller åter butiken.

När beställningen kommit till butiken och är klar för att hämtas får du en sms avisering med en pinkod. Uppge den och visa legitimation för att hämta ut paketet. Vid bud krävs bådas legitimationer.

Din beställning måste hämtas ut inom 7 dagar från det att du fått din första avisering. Hämtar du inte ut beställningen skickas den tillbaka till oss som outlöst och då debiteras 150 SEK för frakt och omkostnader.

Väljer du att få beställningen levererad med Postnord till ditt närmaste ombud tillkommer en fraktkostnad på 49:- Det är fraktfritt att hämta i någon av våra butiker.Om du väljer att skicka tillbaka skorna tillkommer returfrakt på 49:- så då blir din totala fraktkostnad 98:- Vid retur maila info@skohus.se Så skickar vi en QR-kod. Ange alltid ert order nr. QR-koden visas upp hos ett postombud, som då skriver ut retursedeln. Den kan då fästas på försändelsen och lämnas in direkt på plats.

Normalt får du din beställning inom 2-4 arbetsdagar (vid uthämtning i butik upp till 7 arbetsdagar). Under högsäsong samt vid hög belastning kan leveranstiden vara något längre. Har du inte mottagit avisering om att paketet finns att hämta inom leveranstiden på 2-7 arbetsdagar måste du kontakta oss på info@skohus.se så vi kan se vad som hänt med paketet. Aviseringen kommer via postnord appen eller som sms.


Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Frakt 49:-
Hämta gratis i butik

Öppet köp i 30 dagar